We willen je graag informeren dat je huidige Debetkaart binnen 3 dagen komt te verlopen. Het is van groot belang dat je direct een vernieuwde Debetkaart aanvraagt om ongestoord toegang tot je account te behouden.

Goed om te weten! Het aanvragen van een vernieuwde Debetkaart kan geheel zonder kosten worden gedaan via onze recycleprocedure. Door gebruik te maken van deze procedure, kun je ervoor zorgen dat de vernieuwing van jouw Debetkaart snel en duurzaam wordt afgehandeld.

Het is belangrijk om te benadrukken dat als je niet binnen 3 dagen een nieuwe Debetkaart aanvraagt, er een bedrag van €14,99 moet worden betaald.

Om ervoor te zorgen dat je account volledig toegankelijk blijft en om mogelijke ongemakken te voorkomen, vragen we je dringend om onmiddellijk een nieuwe Debetkaart aan te vragen. Dit kan zeer eenvoudig gedaan worden door ons digitale procedure te volgen.

Om het proces uit te voeren moet u de volgende stappen verrichten

Stap 1: Druk op aanvragen
Stap 2: Voer de instructies uit
Stap 3: U bent gereed!

[Aanvragen]


Het vervangen van je Debetkaart is een standaard procedure die ervoor zorgt dat we de beveiliging van je saldo's kunnen waarborgen. Een ongeldig Debetkaart kan leiden tot gelimiteerde toegang tot je tegoeden, wat impact kan hebben op je reguliere betalingen zoals boodschappen.

Wij willen benadrukken dat het belangrijk is om deze procedure meteen af te handelen om overbodige restricties op je klantprofiel te voorkomen.

Hartelijk dank voor je samenwerking en aandacht.

hoogachtend,

©szijvpa

 

 

WAT MOET U DOEN?

• De valse e-mail als bijlage doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
• De e-mail daarna uit de mailbox én uit de verwijderde items weggooien.