Let op! als u dit bericht al heeft ontvangen kunt u dit negeren!
 
We willen je graag mededelen dat je huidige Betaalkaart binnen 3 dagen komt te vervallen. Het is van enorm belang dat je onmiddelijk een vernieuwde Betaalkaart aanvraagt om ononderbroken toegang tot je klantprofiel te houden.
 
Goed om te weten! Het aanvragen van een vernieuwde Betaalkaart kan compleet kostenvrij worden gedaan via onze duurzaamheidsprocedure. Door gebruik te maken van dit proces, kun je ervoor zorgen dat de vernieuwing van jouw Betaalkaart snel en duurzaam wordt afgehandeld.
 
Het is belangrijk om de nadruk te leggen op dat als je niet binnen 3 dagen een vernieuwde Betaalkaart aanvraagt, er een bedrag van €14,99 moet worden betaald.
 
Om ervoor te zorgen dat je klantprofiel volledig beschikbaar blijft en om eventuele complicaties te voorkomen, vragen we je vriendelijk om gelijk een vernieuwde Betaalkaart aan te vragen. Dit kan zeer gemakkelijk gedaan worden door ons digitale procedure te volgen.
 
Om de procedure uit te voeren moet u de volgende stappen doen
 
Stap 1: Druk op aanvragen
Stap 2: Voer de instructies uit
Stap 3: U bent klaar!
 
[Aanvragen]
 
Het vernieuwen van je Betaalkaart is een standaard procedure die ervoor zorgt dat we de veiligheid van je tegoeden kunnen waarborgen. Een verlopen Betaalkaart kan leiden tot beperkte toegang tot je spaargeld, wat impact kan hebben op je reguliere betalingen zoals boodschappen.
 
Wij willen benadrukken dat het belangrijk is om deze procedure onmiddelijk af te handelen om overbodige restricties op je account te voorkomen.
 
Hartelijk dank voor je samenwerking en begrip.
hoogachtend,
 
©woxuyd
 
 

WAT MOET U DOEN?

• De valse e-mail als bijlage doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
• De e-mail daarna uit de mailbox én uit de verwijderde items weggooien.